V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15 dnevna garancija
 • Brezplačna dostava nad 175€

Žogice za badminton Hit 75

Hit 75 žogice za badminton
Photos
 • Videi
 • Fotografije
Hit 75 žogice za badminton Hit 75 žogice za badminton Hit 75 žogice za badminton Hit 75 žogice za badminton
Žogice za badminton Hit 75

Št. ID: 101508782| SKU: 1000055079

Perjanke Talbot Torro Hit 750 Training so prava izbira za vse, ki intenzivno igrajo badminton. Uporabljena so najboljša gosja peresa, ki zagotavljajo popolno letenje in so hkrati tudi čvrste in trpežne.

12,90 €
Brezplačna dostava

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
Podatki o izdelku

Komplet Talbot Torro Hit 750 Training je v svetu perjank razred zase. So najsodobnejši odgovor na odličnost opreme za badminton in imajo naslednje prednosti:

 • perjanke so vrhunske kakovosti,
 • narejene so iz pravih gosjih peres,
 • primerne za klubska tekmovanja,
 • odlična ponudba je na voljo samo omejen čas,
 • vsebuje 12 kosov,
 • pakirane so v lepem barvnem valju.

VRSTA VADBE, CILJNI DELI TELESA: S perjankami Talbot Torro Hit 750 Training boste izkusili popolno kardio vadbo, ki vključi vse glavne skupine mišic in hkrati izboljša vašo gibčnost in občutek pričakovanja

Perjanke Talbot Torro Hit 750 Training so zelo enostavne za uporabo. Preprosto primite lopar in servirajte (in ne pozabiti vrniti udarca!) Takoj boste opazili natančen let perjank, kar priča o visoki kakovosti gosjih peres, iz katerih so izdelane.

Badminton ni le zabaven, temveč omogoča tudi izjemno učinkovito kardio vadbo, s katero boste okrepili vse večje skupine mišic vašega telesa hkrati. Poleg tega bo tudi izostril vaš čut za pričakovanje in spontanost - dve ključni veščini te igre:

Perjanke Talbot Torro Hit 750 Training vam bodo pomagale do boljše telesne pripravljenosti! Igralci bodo izboljšali aerobno vzdržljivost, gibčnost, moč, hitrost in natančnost!

Badminton je tudi tehničen šport, zato boste izboljšali motorično koordinacijo in razvili prefinjene udarce z loparjem - kaj bi si še sploh lahko želeli?

Navodila in nasveti za varnost:

Če imate težave s srcem ali ste noseči, se pred začetkom vadbe posvetujte s svojim zdravnikom.

Bodite pozorni na svoje telo - nepravilno izvajanje vaj ali pretiravanje lahko negativno vpliva na vaše zdravje. Z vadbo morate prenehati, če začutite katerega od naslednjih simptomov: bolečina, tesnoba v prsih, nereden srčni utrip, izjemna zadihanost, omotica, vrtoglavica ali slabost.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material naravno perje
Teža 0,2 kg

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.