V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15 dnevna garancija
 • Brezplačna dostava nad 175€

Električno sobno kolo Gymbit Stamina S1

Stamina S1 Električno sobno kolo Gymbit
Photos
 • Videi
 • Fotografije
Stamina S1 Električno sobno kolo Gymbit Stamina S1 Električno sobno kolo Gymbit
Električno sobno kolo Gymbit Stamina S1

Št. ID: 103678451| SKU: 1000064016

Sobno kolo ima 7-kilogramski vztrajnik iz litega železa in 16 elektronsko nastavljivih stopenj težavnosti ter 12 prednastavljenih programov +1 individualni program. LCD zaslon, ki je preprost za uporabo, je razdeljen na 7 oken in ima 7 gumbov ter prikazuje čas vadbe, hitrost, vrtljaje, srčni utrip, moč, razdaljo in porabljene kalorije.  Nastavljiv sedež, ročaji in oddaljenost od tal. Ima vgrajena kolesca za transport ter je bele barve z zelenimi detajli.

379,90 €

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
Podatki o izdelku

Izkoristite svoj potencial in učinkovito vadite kar doma

Maksimirajte svoj športni potencial ali pridite v formo, ki ste si jo vedno želeli! Kolo vam omogoča zahtevno vadbo, ki bo pospešila vaš srčni utrip, hkrati pa ne bo obremenila vaših sklepov. Odličen način za učinkovito vadbo kar iz udobja lastnega doma.

Sobno kolo GymBit Stamina S1 je opremljeno z vso nujno opremo ter je odličen za vadbo doma, služil pa vam bo še dolga leta.

 • Številni športniki so kolesarski navdušenci - od amaterjev do profesionalnih športnikov. Če želite učinkovito kardiovaskularno vadbo za hujšanje ali rehabilitacijo, ali pa preprosto uživate v kolesarjenju, vam bo kolo GymBit Electronic Bike Stamina S1 ponudilo vse, česar si želite, omogočal pa vam bo tudi, da boste dalj časa motivirani za vadbo.
 • Gym Bit Electronic Bike Stamina S1 vam omogoča neverjetno kardiovaskularno vadbo, hkrati pa z njim krepite mišice spodnjega dela telesa. Tako boste bolj vitki, izboljšali boste svoje fizično in psihično zdravje - pri tem pa ne boste po nepotrebnem obremenjevali svojih sklepov.   
 • Izbirate lahko med 12 prednastavljenimi in 1 individualnim programom. Prav tako je na voljo 16 težavnosti, ki vam omogočajo dinamičen in raznolik trening.
 • LCD zaslon, ki je preprost za uporabo, vam omogoča, da spremljate svoj napredek in prikazuje: čas vadbe, hitrost, vrtljaje, srčni utrip, moč, razdaljoin porabljene kalorije.

Pri izdelavi kolesa GymBit Electronic Bike Stamina S1 smo mislili predvsem na vaše udobje in varnost. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za odlično kardio vadbo iz udobja lastnega doma.

 • S tipali za merjenje srčnega utripa lahko preprosto nadzorujete svoj srčni utrip, udobno sedalo pa vam omogoča, da prekolesarite kilometre in kilometre.
 • Nastavljivi ročaji in sedež, ki je nastavljiv po višini in dolžini, omogočajo, da na kolesu vsak uporabnik najde idealen položaj.
 • Kolo je tiho, mirno teče, je kompaktno in trpežno ter izjemno zmogljivo.
 • Privlačen, osvetljen LCD zaslon ima gumbe z LED lučjo, 7 oken in 7 gumbov: način / gor / dol / ponastavi / okrevanje / telesna maščoba / start in stop.
 • Funkcije računalnika so: skeniranje, čas, hitrost, razdalja, srčni utrip, okrevanje, telesna maščoba, vrtljaji, ročna nastavitev, 12 programov, HRC, uporabniški program in watt program.
 • Omogoča 4 registrirane uporabnike, tako ga lahko delite z vašo družino in prijatelji.
 • Ima transportna kolesca za preprosto postavitev.
 • Je privlačne bele barve z zelenimi detajli in na izgled elegantno, uglajno in moderno.
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije Vgrajena tipala srčnega utripa,Sedež nastavljiv po višini in dolžini,, Nastavitev ročaja, prilagoditev neravnim tlom
Funkcije zaslona čas, hitrost, kalorije, odčitavanje, počitek, razdalja, telesna maščoba, utrip, Vrtljajev na minuto
Mere 102 x 49 x 135,5 cm
Največja teža uporabnika 120 kg
Odpornost 16 stopenj
Teža 29 kg
Transportni koleščki Da
Vadbeni programi 12
Vztrajnik 7 kg
Zavorni sistem elektronski

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.