V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
  • Plačilo na obroke
  • 15-dnevni odstop od nakupa
  • Brezplačna dostava nad 175€

Gymbit Copper Fit Step Fx

Novo
Gymbit Copper Fit Step FX je osebni trener na vašem zapestju, ki spremlja vaše korake, razdaljo in porabljene kalorije, obenem pa vas motivira in spodbuja, da vedno dosežete svoj vadbeni potencial. Zaslon obenem deluje tudi kot ura, ki jo lahko položite v žep ali pa pripnete s priročno sponko.
Gymbit Copper Fit Step Fx
24,90 €
Pokličite nas na: 080 11 62
  • Već informacij
  • Podatki o izdelku
  • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij
Gymbit Copper Fit Step FX je osebni trener na vašem zapestju, ki spremlja vaše korake, razdaljo in porabljene kalorije, obenem pa vas motivira in spodbuja, da vedno dosežete svoj vadbeni potencial. Zaslon obenem deluje tudi kot ura, ki jo lahko položite v žep ali pa pripnete s priročno sponko.
Preberite več
Podatki o izdelku

Sledite svojemu napredku in maksimizirajte učinkovitost svojih aktivnosti

Ne glede na to, ali gre za število korakov, premagano razdaljo ali pokurjene kalorije, vas Gymbit Cooper Fit Step FX nikoli ne bo pustil na cedilu, ko boste želeli oceniti učinek svojih fizičnih aktivnosti.

KM

KALORIJE

KORAKI

339

Število pokurjenih kalorij

KORAKI

KM

KALORIJE

2

premagana razdalja v km

KALORIJE

KORAKI

KM

1251

število narejenih korakov

Številke na elegantnem zaslonu vam bodo povedale vse, kar morate vedeti o trenutni ravni aktivnosti in fizične kondicije ter vam ponudile dragocen vpogled v prihodnje možnosti za izboljšavo.

Sledite svojim aktivnostim brez dodatnega truda

Pohodništvo, tek, hoja po pisarni ali le hiter skok do trgovine - povsem vseeno je, kako preživljate svoj čas, saj Gymbit Cooper Fit Step FX sledi vašemu napredku med vsemi aktivnostmi, poleg tega pa se vsakič, ko naredite 10 korakov ali več, aktivira kar sam.

S svojim elegantnim dizajnom je primeren tako za moške kot tudi za ženske, zato je čas, da nehate iskati izgovore ter naredite prvi korak proti boljšemu zdravju in boljšemu počutju!

Prilagodljiv, zato ponuja dragocene in relevantne podatke

Gymbit Cooper Fit Step FX vam omogoča vnos vašega spola, starosti, višine, teže in dolžine koraka, kar izboljša natančnost izračunov o pokurjenih kalorijah in premagani razdalji. Triosni senzorji gibanja in prilagodljiv trak zagotavljajo natančnost in udobje, ki sta primerna tako za občasno rekreacijsko uporabo kot tudi za napredno nadziranje aktivnosti.

Gymbit Cooper Fit Step FX pa ni le natančen in izjemno uporaben monitor aktivnosti, pač pa prikazuje tudi čas in datum, zato ga lahko uporabljate kot običajno zapestno uro.

Z le enim pritiskom gumba do trenutnih podatkov o aktivnosti

Le en hiter pritisk gumba je dovolj, da zamenjate prikazni zaslon in si ogledate podatke o aktivnosti tekočega dne. Z vsakim pritiskom gumba lahko spremenite prikazane podatke: čas, datum, števec korakov, premagana razdalja, trenutne pokurjene kalorije, skupne pokurjene kalorije. Števec trenutnih pokurjenih kalorij lahko ponastavite in tako sledite vsaki posamezni vadbi.

Datum

ČASOVNE NASTAVITVE

Čas

Števec korakov

Skupne pokurjene kalorije

Razdalja

NASTAVITVE AKTIVNOSTI

Trenutno pokurjene kalorije

Spominska funkcija za sledenje napredku

Gymbit Cooper Fit Step FX ponuja tudi spominsko funkcijo, ki omogoča, da shranjujete in si ogledate svoj napredek skozi čas. Z daljšim pritisk na gumb lahko preprosto preklopite na pretekle podatke ter si tako ogledate pregled podatkov prejšnjega dne in prejšnjega tedna.

Enostaven za uporabo

Ne marate zapletenih tehnoloških igračk, ki za uporabo zahtevajo veliko znanja? Brez skrbi - Gymbit Cooper Fit Step FX je izjemno enostaven za uporabo. Za nastavitev podatkov in preklapljanje med zasloni se uporabljajo le 3 gumbi, zato je primeren tudi za ljudi, ki niso preveč naklonjeni sodobni tehnologiji. Ponuja praktičen in funkcionalen dizajn z zaslonom, ki je enostaven za branje, kar vam zagotavlja prijetno uporabo brez nepotrebnega stresa.

Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.