V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • Brezplačna dostava nad 175€

Gymbit Iron Frame Kit

Iron Frame Kit Gymbit
Photos
 • Videi
 • Fotografije
Iron Frame Kit Gymbit
-34%
Gymbit Iron Frame Kit

Št. ID: 103678459 | SKU: 1000064024

Naprava vam omogoča, da na vaš GymBit Home Gym Force S1 dodajate uteži in ga tako obtežite tudi do 20kg. Podpira vse standardne uteži in vključuje 2 zatiča za zavarovanje uteži.

Redna cena: 14,90 €


Akcijska cena: 9,90 €

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Pokličite nas na: 080 11 62
Podatki o izdelku

Povečajte intenzivnost vaših vadb z GymBit Iron Frame Kit

Ste pri določenih vajah že porabili vse uteži in dosegli največjo možno težo? Želite dodati več teže, da prilagodite svojo vadbo vaši novi ravni telesne pripravljenosti in za to ne želite pa obiskati fitnesa? Z GymBit Iron Frame Kit lahko dodajate intenzivnost vaši vadbi, pri tem pa ne boste zapravljali denarja za drago opremo ali nepriročno članstvo v fitnesu.

GymBit Iron Frame Kit je odličen dodatek k napravi GymBit Home Gym Force S1. Omogoča vam dodajanje teže… vaša vadba je lahko še bolj razgibana… vadite pa lahko, kadar vi želite in iz udobja lastnega doma.

 • Intenzivnost vaše vadbe bo sedaj neomejena. Tako boste s postopnim dodajanjem težavnosti lahko svojo vadbo stopnjevali. To bo imelo močan vpliv na vaš izgled, pa tudi na zmožnost vašega telesa, da porablja kalorije in hitreje kuri maščobo.
 • Omogoča vam, da pri obstoječi vadbi povečate izziv in težavnost. Tako boste dalj časa motivirani.
 • GymBit Iron Frame Kit je povsem preprosto namestiti na na GymBit Home Gym Force S1. Omogoča vam, da dodate do 20 kg dodatne teže ter določene vrste vaj izvajate bolj učinkovito.
 • Z GymBit Iron Frame Kit lahko the GymBit Home Gym Force S1 postane najučinkovitejša naprava za dvigovanje uteži, saj bo z njim skupna teža uteži presegla 65 kg.
 • Na GymBit Iron Frame Kit so uteži varno nameščene, uporabljate pa lahko katerekoli standardne uteži.

Številnim ljudem veliko pomeni, da lahko opravijo intenzivno vadbo kar iz udobja lastnega doma. Hkrati želijo, da lahko svojo vadbo kadarkoli spremenijo ter fitnes opremo delijo tudi z drugimi družinskimi člani in prijatelji.

Naprava GymBit Iron Frame Kit je zasnovana tako, da zadovolji tudi potrebe naprednih uporabnikov. Omogoča vam izvajanje vrsto različnih vaj in poveča intenzivnost obstoječe vadbe.

 • Postavitev naprave je preprosta, na njej so uteži varno nameščene, uporabite pa lahko katerikoli standardne uteži.
 • Ima 2 zatiča za zavarovanje uteži.
 • Z njo boste na vašo napravo GymBit Home Gym Force S1 lahko dodali 20 kg uteži. Tako bo skupna zmogljivost naprave presegla 65 kg.
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Dodatne funkcije Prenese lahko obremenitev do 15 kg
Material železo
Teža 2,65 kg

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.