V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • Brezplačna dostava nad 175€

Set za badminton Talbot torro Family

Komplet Talbot Torro 4 Player Family je popoln za vse, ki se hočejo z družino ukvarjati z rekreacijskim športom, v katerem lahko uživate na dvorišču ali v parku. Komplet vsebuje 2 loparja za badminton iz kaljenega jekla in dva otroška loparja (visoka 53 cm), vsi imajo površino za udarjanje 25 x 20 cm. 3 počasne perjanke so narejene iz najlona, njihova osnova iz plute pa zagotavlja natančne udarce. Mrežo s teleskopskimi drogovi boste enostavno sestavili, najlonska torba z naramnicami pa omogoča, da opremo vzamete s sabo, kamor koli vam srce poželi.

Set za badminton Talbot torro Family
34,90 €
Zaloga: 1
Pokličite nas na: 080 11 62
 • Već informacij
 • Podatki o izdelku
 • Tehnične specifikacije
 • Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete
 • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij

Komplet Talbot Torro 4 Player Family je popoln za vse, ki se hočejo z družino ukvarjati z rekreacijskim športom, v katerem lahko uživate na dvorišču ali v parku. Komplet vsebuje 2 loparja za badminton iz kaljenega jekla in dva otroška loparja (visoka 53 cm), vsi imajo površino za udarjanje 25 x 20 cm. 3 počasne perjanke so narejene iz najlona, njihova osnova iz plute pa zagotavlja natančne udarce. Mrežo s teleskopskimi drogovi boste enostavno sestavili, najlonska torba z naramnicami pa omogoča, da opremo vzamete s sabo, kamor koli vam srce poželi.

Preberite več
Podatki o izdelku

Badminton je pametna izbira za aktivno igranje - če boste igro pokazali otrokom, se bodo izboljšale njihova kondicija, gibčnost, moč, hitrost in natančnost. Komplet Talbot Torro 4 Player Family vsebuje vse, kar potrebujete za igro 4 igralcev, vključno z mrežo, ki jo je zelo preprosto sestaviti, in privlačno torbo.

Badminton je privlačna igra za amaterje in naprednejše igralce - še posebej pa je zabavna za otroke, ki morajo porabiti energijo in uživati v igranju družabnih iger. Ta družinski komplet vam bo pomagal razviti odlično družinsko tradicijo, ki vas bo nagradila z urami in urami zabavne igre - da ne omenjamo čudovitih učinkov na zdravje. Preberite si nekaj zabavnih dejstev o badmintonu:

 • Badminton je zabaven! Za tekanjem za perjanko z otroki lahko porabite ure in ure. Pretekli boste mnogo kilometrov, ne da bi sploh opazili pozitivne spremembe za vaše splošno počutje - badminton je odličen za sistem srca in ožilja, kuri kalorije in pomaga izgubiti odvečno telesno težo! Izboljšajte svoje zdravje med privajanjem svojih otrok na odlične dolgoročne navade.
 • Ob rednem igranju badmintona bi morali opaziti izboljšano ravnotežje, koordinacijo in reflekse. To bo vašemu otroku pomagalo pri vseh športih in fizičnih dejavnostih.
 • Roke, noge, zadnjica, ramena, hrbet in trebuh bodo deležni odlične vadbe, saj se boste raztezali, lovili, skakali in počepali, da dobite točko.
 • Badminton zahteva hitro razmišljanje in odločanje - popolno za boljšo stimulacijo možganov, analitične veščine in pozitivno razmišljanje.
 • Redno igranje badmintona lahko vašemu otroku pomaga do boljših rezultatov pri raznih telesnih in duševnih dejavnostih - še pomembneje pa je, da bo pomagal promovirati pozitivne karakterne lastnosti in graditi samozavest.

Če se hočete samo zabavati ali zmagati na vsak način, bo komplet Talbot Torro 4 Family poskrbel za vse, kar potrebujete, da se naučite igrati in nadaljevati z igro. Trpežni loparji in perjanke bodo uporabni zelo dolgo, mrežo boste sestavili zelo hitro in praktična najlonska torba z naramnicami vam bo omogočila, da komplet vzamete s sabo kamor koli vam srce poželi.

Lahko ste prepričani, da bo komplet Talbot Torro 4 Family vas in vašo družino pripravil na odlično igro, ki jo lahko igrate kjer koli in v njej uživate celo življenje. Privlačen in trpežen komplet vsebuje vse, kar potrebujete za igro.

 • Loparji iz kaljenega jekla so čvrsti, a lahki in zagotavljajo enostavno in natančno igro. Velikost loparja za odrasle je 67 x 20 cm.
 • Loparja za otroke imata posebej prilagojene krajše ročaje za otroke in mladino. Velikost loparja za otroke je 53 x 20 cm.
 • Vsi loparji imajo enako čvrsto površino za udarjanje, 25 x 20 cm, ki omogoča pošteno in nadzorovano igro.
 • Kakovostne perjanke iz najlona z osnovo iz plute so posebej zasnovane za nizke hitrosti in jih zato lahko enostavneje opazite in vrnete udarec.
 • Mreža s teleskopskimi drogovi vsebuje tudi vrvice in količke za hitro postavitev na plaži, v parku ali na lastnem vrtu.

Komplet vsebuje privlačno polprozorno torbo za shranjevanje iz najlona,z naramnicami za lažje prenašanje.

Badminton spodbudi mnoge pozitivne telesne in duševne spremembe v vašem telesu. Ob ustrezni intenzivnosti in pogostosti igre lahko badminton spremeni vaš življenjski slog, obliko telesa in splošno počutje. Vendar ne smete podcenjevati pozitivnih učinkov, ki jih lahko badminton prinese vam in vaši družini, tudi če boste samo uživali v običajni rekreativni igri na izletu z družino.

Badminton je odlična igra za socializacijo in rekreacijo. Redna igra bo stimulirala pozitivne spremembe telesnega in duševnega zdravja - in ker je tako zabaven, tega sploh ne boste opazili. Tek, skakanje, iztezanje, sklanjanje, počepanje, skoki za perjanko in raztezanje so le del igre - in vaše srce vam bo hvaležno, da igrate. Ste vedeli, da pri badmintonu hkrati vadite mišice:

 • dlani in zapestij,
 • rok,
 • zadnjice,
 • nog,
 • trebuha in
 • hrbta.

Seveda bo ob več igre več pozitivnih učinkov na splošno počutje vas in vaše družine. Tudi občasna rekreativna igra pa bo stimulirala vaše telo k dejanjem. Badminton stimulira tudi možgane, saj igralca prisili v hitro razmišljanje in reagiranje na igrišču. To pozitivno vpliva na analitično razmišljanje, ravnotežje in na koordinacijo. Badminton stimulira tudi pozitivne hormone, ki odpravljajo depresijo in povečajo samozavest in pozitivno razmišljanje. Redno igranje badmintona:

 • izboljša zdravje srca in zmanjša tveganje bolezni srca in kapi,
 • kuri kalorije in pomaga pri hujšanju,
 • poveča kostno gostoto,
 • izboljša ravnotežje, reflekse in koordinacijo,
 • poveča vztrajnost, moč in kondicijo,
 • izboljša duševno zdravje in pozitivno razmišljanje,
 • izboljša ustvarjalnost, načrtovanje in analitično razmišljanje,
 • izboljša odzivnost, hitrost in natančnost,
 • dvigne raven energije in upočasni učinke staranja,
 • izboljša splošen občutek zadovoljstva. J

Predstavite badminton družini in prijateljem - v prihodnjih letih vam bodo hvaležni! Spodaj je nekaj namigov glede igranja badmintona:

Badminton igrata dva igralca (posamezno) ali štirje (dva para), ki stojijo na nasprotnih straneh mreže oziroma pregrade. Točke dobivate z udarjanjem perjanke čez mrežo in v nasprotnikovo igralno polje. S stopnjevanjem igre boste opazili boljšo koordinacijo rok, nog in mišic sklepov, za zadevanje cilja s perjanko pa boste uporabljali različne tehnike. Sčasoma bodo izmenjave postale hitrejše, močnejše in intenzivnejše.

Navodila za postavljanje mreže:

 1. Nastavite višino drogov in trdno zategnite plastičen vijak.
 2. Vrvice zgornjega roba mreže potegnite skozi odprtino na zgornjem delu drogov.
 3. Dodatno vrvico potegnite skozi luknjo na zgornjem delu droga in luknjo na količku. Vrvico pritrdite na tla. Če hočete zategniti mrežo, potegnite vrvice na robu mreže skozi sredine drogov in prilagodite napetost.

NAVODILA IN NASVETI ZA VARNOST:Primerne za odrasle in otroke skoraj vseh starosti.Pri igranju poskrbite za varnost - pred in po igranju temeljito raztegnite mišice.Če imate težave s srcem ali ste noseči, se pred začetkom vadbe posvetujte s svojim zdravnikom.

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material jeklo
Teža 1,4 kg
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.