V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
  • Plačilo na obroke
  • 15 dnevna garancija
  • Brezplačna dostava nad 175€

Komplet iger Beachball

Beachball komplet iger
Photos
  • Videi
  • Fotografije
Beachball komplet iger Beachball komplet iger Beachball komplet iger Beachball komplet iger Beachball komplet iger
Komplet iger Beachball

Št. ID: 101551168| SKU: 1000055120

Izlet na plažo z vsemi otroki je dovolj naporen brez dodatnega prenašanja igrač, s katerimi se bodo igrali. S kompletom Beachball Game lahko zmanjšate stres tako, da s sabo vzamete tri igre v eni. Igra skijem in žogo s presenečenjem; kija lahko uporabite kot ploščo za šah in ludo. V kompletu boste dobili tudi majhne plastične figure, zato boste lahko utrudili telo in duha.

9,90 €

Dostava na dom ali osebni prevzem? Preverite možnosti

Preverite kakšne možnosti plačila imate. Preverite možnosti

Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
Podatki o izdelku

Olajšajte frustracije med izletom na plažo z lažjo prtljago, s katero boste vseeno popolnoma zaposlili svoje otroke s tremi igrami v enem.

Z otroki dan na prostem nikoli ni preprost. Izlet na plažo prav tako zahteva neskončen seznam stvari, ki jih morate vzeti s sabo, vključno z igračami za zabavo otrok. S kompletom Beachball Game boste lahko izločili vsaj dve od teh stvari. Ta majhen in priročen komplet vsebuje tri igre v eni: kij in žogo, šah in ludo.

Ustvarjalci so imeli zanimivo zamisel, da bi uporabili obe strani kijev in na njiju natisnili dve mini družabni igri. Tako se lahko otroci po tekanju naokoli s kijem in žogo usedejo in utrudijo še možgane z miselno zahtevnima šahom in ludom z vsemi priloženimi figurami.

Praktično pakirano:

celoten komplet je shranjen v priročni majhni mrežici, zato ne boste izgubili nobenih figur.

CILJNA OBMOČJA IN DRUGE KORISTI:

Tri igre v eni: ni vam treba jemati s sabo dodatne teže k že natrpanim torbam za na plažo, saj ta priročen komplet vsebuje tudi dve družabni igri, natisnjeni na kijih.

Za aktivno telo in duha: ta komplet z več igrami je idealen za telesno in duševno krepitev vaših otrok. Ko se naveličajo udarjanja žoge, se lahko usedejo in igrajo družabne igre.

Živahna in barvita kija: otroci obožujejo barve in natisnjene igre dodatno okrasijo kija in so prijetnega videza med mahanjem.

NAVODILA IN NASVETI ZA VARNOST:

Primerni za osebe, starejše od 12 let

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material les, plastika
Mere 37,8 x 23,5 x 0,8 cm
Teža 0,52 kg

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.