V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • Brezplačna dostava nad 175€

Hrbtni maser Kosmodisk Classic

Učinkovita rešitev za vse, ki imajo bolečine v hrbtenici in križu. Univerzalne velikosti, popolnoma prilagodljiv in udoben za nošenje.

Popolnoma naravna rešitev za bolečine v križu. Kosmodisk z blagim masažnim učinkom:

 • povečuje cirkulacijo,
 • sprošča mišice,
 • zmanjšuje napetost.

Investicija za vse življenje!

Hrbtni maser Kosmodisk Classic
Od 20,00 € Navzgor od
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 11 62
 • Već informacij
 • Podatki o izdelku
 • Tehnične specifikacije
 • Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete
 • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij

Učinkovita rešitev za vse, ki imajo bolečine v hrbtenici in križu. Univerzalne velikosti, popolnoma prilagodljiv in udoben za nošenje.

Popolnoma naravna rešitev za bolečine v križu. Kosmodisk z blagim masažnim učinkom:

 • povečuje cirkulacijo,
 • sprošča mišice,
 • zmanjšuje napetost.

Investicija za vse življenje!

Preberite več
Podatki o izdelku

Naj vam bolečina v hrbtenici ne preprečuje aktivne jeseni življenja!

Bolečine v hrbtenici so pogoste spremljevalke zrelih letih. Dolga leta sedenja, slabe drže, dvigovanja bremen, težkega dela, sklanjanja, športa ipd. pustijo na hrbtenici boleče posledice. Poleg tega pa lahko hrbtenico prizadenejo razne bolezni, ki povzročijo hude težave ne samo s hrbtenico in križem, ampak posledično tudi z drugimi deli telesa. Seveda pa tudi staranja zahteva svoj davek. Če ste že kdaj občutili bolečino v hrbtenici ali križi, potem dobro veste, da vas lahko popolnoma ohromi. Mučna, topa ali včasih ostra bolečina vam lahko iznenada močno uteži opravljanje najbolj običajnih dnevnih stvari, kot so umivanje, obuvanje, oblačenje. Če so se vam bolečine v križu že večkrat pojavile oz. postajajo vedno pogostejše, potem je skrajni čas, da storite nekaj zase. Izberite si KOSMODISK CLASSIC Set, set pripomočkov, ki lajša bolečine v hrbtenici in križu ter vam omogoča aktivnosti, ki ste se jim morali odpovedati.

Kosmodisk pomaga kar 80 % ljudem z bolečinami v hrbtenici ali križu.

Kosmodisk je oblikovan tako, da stimulira mišično tkivo, ki je pripeto na hrbtenico. Te mišice nas držijo pokonci, saj podpirajo hrbtenico. Če zaradi različnih razlogov mišice postanejo neprožne ali celo otrdijo, začnejo pritiskati na živce, ki izhajajo iz vretenc. To povzroča bolečine, ki lahko ob določenih aktivnostih postanejo neznosne. Bolečina v križu in hrbtenici nas lahko popolnoma ohromi. Zaradi strahu pred bolečino so lahko naše vsakdanje aktivnosti zelo omejene. Šport, sprehodi, dvigovanje bremen – vse to postane nepredstavljiva muka. Vse tisto, kar ste prej radi počeli, je sedaj vir bolečine in nenehnega odrekanja.

Sedaj lahko zaživite brez bolečin in brez omejitev!

Kosmodisk s svojo edinstveno obliko deluje tam, kjer nastaja bolečina: okrog obvretenčnih mišic. Kadar nosite kosmodisk, ta greje in stimulira mišice, da se sprostijo in popustijo napetost. S tem začne bolečina popuščati, vaše počutje pa se opazno izboljša. Testiranja kažejo, da kosmodisk zmanjša bolečine do kar 80 %. To je zagotovo najbolj prepričljiv razlog, da ga preizkusite še sami! Če z njim ne boste zadovoljni, ga lahko v 30 dneh po nakupu vrnete, znesek nakupa pa boste dobili povrnjen. KOSMODISK CLASSIC Set: vaš zanesljiv zaveznik pri lajšanju bolečin

Učinkovita rešitev za bolečine v križu.

KOSMODISK CLASSIC Set je popolnoma enostaven za uporabo. Ko začutite bolečine, si ga namestite s priročnimi nastavki. Nosite ga lahko na golo kožo ali preko spodnjega perila oz. lahkih oblačil. Najboljši učinek boste dosegli, če ga boste nosili direktno na koži. Ko ga začnete nositi, lahko začutite topel mravljinčast občutek ali nežno zbadanje. To je popolnoma normalno, saj tako veste, da se vaše telo odziva na stimulacijo. Kosmodisk lahko prenehate nositi, ko bolečine postanejo manjše ali popolnoma izginejo. Seveda pa ga lahko uporabljate tudi preventivno – npr. pred okopavanjem vrta, med dolgo vožnjo oz. potovanjem, športom … 

Kosmodisk lahko uporabite vsakokrat, ko začutite bolečine v vratu, križu ali hrbtenici. Ob tem ni pomembno, koliko ste stari. Najbolje je, da ga nosite od 10 do 20 dni, vsaj 3 ure na dan. Uporabljate ga lahko tudi preventivno. KOSMODISK CLASSIC Set uporabite takrat, ko:

 • se zjutraj zbudite in še vedno čutite zbadanje ali bolečino od minulega dne,
 • se zaradi bolečin ne morete skloniti (npr. pobrati stvari, zavezati čevljev),
 • zaradi bolečin ne morete opravljati vsakodnevnih nalog,
 • več ne morete normalno sedeti, ker vas zbada v križu in zgornjem delu hrbtenice,
 • začnete zaradi bolečine postajati utrujeni, sitni in nerazpoloženi,
 • ko zaradi bolečin več ne morete preživljati kakovostnega prostega časa z družino in prijatelji.  

Hrbtni masažni pripomoček Kosmodisk Classic je sestavljen iz:

 • dolgega Kosmodiska za celo hrbtenico in
 • kratkega ledvenega Kosmodiska za predel križa.  

Poleg tega pa v paketu prejmete še:

 • priročnik z navodili za uporabo.

 

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Trgovine, kjer lahko izdelke prevzamete

Pri določenih izdelkih vam ponujamo tudi osebni prevzem v naših poslovalnicah po celi Sloveniji. Ko boste vaše naročilo zaključevali, vam bo ponujena možnost izbire poslovalnice. V kolikor poslovalnice ne bo na seznamu, izdelka trenutno tam ni mogoče prevzeti.

Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.