V košarici nimate izdelkov.

Preizkusite
 • Plačilo na obroke
 • 15-dnevni odstop od nakupa
 • Brezplačna dostava nad 175€

Črni petek

Do 80% popusti na najbolj zaželene prodajne uspešnice

 
[banner_timer]
 

Trak za komolec Wellneo Pain Tronic

Pain Tronic trak za komolec lajša bolečine v komolcu in stimulira regeneracijo poškodovanega tkiva. Primeren je za otrdel komolec, športne in mišične poškodbe ter nenehno mišično-skeletno bolečino.

Trak za komolec Wellneo Pain Tronic
49,90 €
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 11 62
 • Već informacij
 • Podatki o izdelku
 • Tehnične specifikacije
 • Preverite kakšne možnosti plačila imate.
Već informacij

Pain Tronic trak za komolec lajša bolečine v komolcu in stimulira regeneracijo poškodovanega tkiva. Primeren je za otrdel komolec, športne in mišične poškodbe ter nenehno mišično-skeletno bolečino.

Preberite več
Podatki o izdelku

Odkrijte enkratne prednosti neinvazivne terapije, ki odpravlja bolečine v komolcu

Če trpite zaradi športnih poškodb ali pa se srečujete s kronično mišično bolečino v predelu komolca, boste zagotovo veseli inovativne terapije, ki brez uporabe zdravil odpravlja bolečine in s hitrim učinkovanjem regenerira poškodovano tkivo.

Preizkusite nežno mikrotokovno terapijo in se znebite tablet proti bolečinam

Wellneo Pain Tronic trak za komolec je inovativna, 2v1 rešitev za lajšanje bolečin, ki ne zahteva uporabe zdravil. Za delovanje uporablja najnovejšo in najmodernejšo mikrotokovno terapijo, ki poskrbi za:

 1. Učinkovito lajšanje bolečin in
 2. Regeneracijo tkiva

To doseže z oddajanjem nežnega električnega toka, podobnega tistemu, ki ga vaše telo proizvaja samo.

Do boljšega počutja kar doma

Najboljše od vsega je, da se s Pain Tronicom lahko izognete dragim programom rehabilitacije in si privoščite najboljšo možno terapijo za domačo uporabo.

Nežna terapija ne povzroča stranskih učinkov ali nelagodja

Nežna neinvazivna terapija ne povzroča stranskih učinkov ali nelagodja, zato je Wellneo Pain Tronic trak za komolec idealna izbira za tiste, ki trpijo za številnimi tegobami na področju komolca.

Sedaj lahko:

 • odpravite otrdelost komolca
 • olajšate nenehne ali občasne mišično-skeletne bolečine
 • pozdravite športne ali mišične poškodbe
 • odpravite mišične bolečine
 • obnovite degenerirano tkivo

Bolečino odpravi v njenem izvoru, ne poškoduje kožnega tkiva

Wellneo Pain Tronic deluje neposredno na vnetje, kjer vaše telo nima dovolj moči, da bi se pozdravilo. To pomeni, da Pain Tronic učinkovito odpravi bolečino v njenem izvoru.

Za razliko od obstoječih TENS metod, ki jih uporabljajo v bolnišnicah in rehabilitacijskih centrih ter ki uporabljajo precej močnejši električni tok, je mikrotokovna terapija izjemno nežna. To pomeni, da sploh ne boste čutili njenega delovanja.

In kar je najbolj pomembno, ne bo poškodovala vašega kožnega tkiva.

Tamás György, igralec tenisa

Obožujem Pain Tronic in všeč mi je, da je praktičen, absolutno nemoteč, neviden, lahek in neopazen.

Skrivnost Pain Tronica - to ni čudež, to je čista znanost

Vsak tip tkiva v vašem telesu ima svojo značilno električno frekvenco, ki jo lahko zmotijo poškodbe ali bolezni. Mikrotokovna terapija ponovno obnovi normalne frekvence znotraj celic, kar povzroči izjemno izboljšanje bolečin, vnetij in funkcionalnosti.

Mikrotokovna terapija uporablja, kot namiguje že beseda 'mikro', šibko raven elektrike, ki ne bo poškodovala vašega kožnega tkiva. Pravzaprav je tako nežna, da je sploh ne boste čutili. A mikrotokovna terapija lahko pod vašo kožo deluje neposredno na vašo bolečino in jo tako prežene.

Ker ta terapija imitira enak tok, kot ga vaše telo proizvaja samo, se ji vaše telo ne upira, tok pa lahko potuje po vaših obstoječih električnih poteh.

Tamás György, igralec tenisa

Mislil sem, da se bom moral odpovedati športu svojega življenja. Resnično nisem imel upanja, da obstaja rešitev. Izgubil sem upanje, da obstaja rešitev, nato pa mi je nekdo priporočil Pain Tronic. Kaj naj rečem, poglejte to!

Nekoč le v ordinaciji terapevta - zdaj pri vas doma

Wellneo Pain Tronic trak za komolec je razvil priročno rešitev za uporabo mikrotokovne terapije, ki ustreza današnjemu aktivnemu in natrpanemu življenjskemu tempu.

Trak je specifično oblikovan prav za del telesa, ki je najbolj prizadet zaradi bolečine. Dizajn, ki je trenutno v procesu pridobivanja patenta, omogoča, da trak objame področji na obeh straneh vira bolečine, in tako dopušča, da mikrotokovi stečejo prav skozi vir bolečine. Tok, ki omogoča neprekinjeno terapijo, poškodovani celici povrne kisik in hranila, obenem pa odstranjuje odpadne snovi in strupe, ki povzročajo bolečino.

Bálint Moliscs, fizioterapevt

Pain Tronic je učinkovit, ker tok, ki ima podobne značilnosti kot telesu lastna bioelektrična elektrika, celicam omogoča, da si povrnejo svoje prvotno energijsko stanje. Pain Tronic je učinkovit in enostaven za uporabo kjerkoli in kadarkoli, je udoben za nošenje pod oblačili, tudi med delom, in je izjemno ekonomičen.

Varen in enostaven za uporabo

 • Trakovi so primerni za večkratno uporabo. Trak lahko preprosto ovijete okoli svojega telesa in ga pritrdite s pomočjo priročnega pritiskača.
 • Pritrjena baterijska enota zdrži najmanj 4 mesece uporabe. Kadar traka ne uporabljate, vedno odstranite baterijsko enoto. Ko se baterija izprazni, jo preprosto zamenjajte z novo baterijo.
 • Ko je navlažen trak nameščen okoli bolečega območja, baterijska enota pa pritrjena, se tok prenaša preko posebnega prevodnega blaga na notranji strani traka in skozi središče bolečine.

Diskreten in lahek, neviden pod vašimi oblačili

Wellneo Pain Tronic trak a komolec je diskreten in lahek, zato je udoben za nošenje in neviden pod vašimi oblačili. Trak je primeren za večkratno uporabo in je enostaven za zapiranje s pomočjo priročnega pritiskača.

Upošteva vse varnostne standarde Evropske komisije

Wellneo Pain Tronic trak a komolec je medicinski pripomoček in je registriran v Evropski uniji.

Komplet vključuje baterijsko enoto in razpršilec

Komplet vsebuje 1x Wellneo Pain Tronic trak za komolec, 1x baterijsko enoto za pritrditev in 1x stekleničko z razpršilcem

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Preverite kakšne možnosti plačila imate.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

 
1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Ocena
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na 080 11 62
Imate vprašanje ali pa bi radi več informacij o izdelku izvedeli od naših svetovalcev? Zato smo tu za vas, da vam pomagamo.

Pokličite nas na brezplačno številko 080 11 62 in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

Vaši LiveActive svetovalci.

 
black_friday_cat